divendres, 6 de maig del 2011

Gent com tu: Xavier Juan

Podeu continuar consultant els motius pels quals els independents s'han sumat de la llista de Gent per Sant Feliu. Ho podeu consultar de manera permanent a l'apartat Gent com tuAvui podeu conèixer en Xavier Juan.


Tinc 27 anys i visc feliçment en parella des de fa un any. Actualment sóc un assalariat decidit a emprendre. Desitjo la independència del meu país des dels 10 anys. Vaig treballar dur en els inicis de Reagrupament i posteriorment vaig donar suport a Solidaritat.


Tot i haver deixat la militància d’Esquerra ara fa dos anys, a les properes eleccions municipals dono suport a Esquerra. A nivell local, el partit encapçalat per en Carles Soriano ha demostrat tenir sentit de país al ser capaç d’integrar i aplegar bona part de la militància decebuda per la direcció del partit.


D’altra banda, Esquerra ha estat valenta alhora d’eixamplar les seves complicitats amb la societat i fruit d’aquest apropament vers la ciutadania de Sant Feliu, de les 26 persones que configuren la llista electoral, 16 són persones alienes al partit.  Per compromís amb Sant Feliu i amb Catalunya, ara és l’hora!

Podeu llegir l'article complet aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada